Ticketverkoop The Hair X-perience 2019 is van start!

Yes! Je kan nu jouw tickets bemachtigen voor The Hair X-perience. Dit is hét event voor elke haarprofessional en vindt plaats op 26 en 27 mei in Evenementenhal Gorinchem. Laat jezelf inspireren door de shows op Mainstage, leer draagbare kniptechnieken, ontdek de trends voor het nieuwe seizoen én krijg tips & tricks op het gebied van ondernemen. Kortom, hét alles-in-één platform voor de professionele kapper.

Groter én beter

The Hair X-perience wordt dit jaar nog groter én beter. Ook al wordt dit vakevent pas voor de derde keer georganiseerd, de verwachtingen voor de editie van 2019 zijn hoog. Met alle trouwe exposanten tot nu toe en de komst van challengers naar de beurs wordt elk segment van de kappersbranche vertegenwoordigd.

In voorbereiding op de beurs is de organisatie in gesprek gegaan met exposanten en bezoekers. Dit om ervoor te zorgen dat de derde editie nog beter is afgestemd op de wensen en behoeften om zo het ultieme event neer te kunnen zetten voor alle professionals uit de branche.

Vier verschillende area’s

De exposanten zijn te vinden in vier verschillende area’s, de Product Area, Men’s Area, Education Area en de Selling Area. Bij binnenkomst van The Hair X-perience loop je gelijk de Product Area in, hier presenteren leveranciers hun merken en nieuwe producten én kun je oriënterend hun stand binnenstappen voor interesse,

informatie of vragen. In de Men’s Area presenteren exposanten producten en merken voor de herenkapper en barber én is er ook een Barber Square waar alles draait om knippen en scheren. Niet alleen in de Men’s Area valt er veel te leren.

Demo Squares zijn te vinden over de gehele beursvloer. Daarnaast is er ook een Education Area, waar onder andere brancheverenigingen zijn gevestigd. Hier vind je ook de Business Centres, waar uiteenlopende sprekers je meer vertellen over hoe je je salon zo succesvol mogelijk kan maken of brengen je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en personeel.

Ideaal voor salonhouders, managers en ZZP-kappers. De Selling Area is ingericht voor de kapper of salonhouder die direct zijn inkopen wil doen. Werkmateriaal, producten of machines, alles is aanwezig!

Alles wat je wilt, kun je vinden

Op The Hair X-perience bieden onze exposanten onder andere care-, styling-, chemie-, kleur- en keratineproducten, je kunt hier alles vinden op het gebied van hair extensions, pruiken én haarwerken. Interieurspecialisten vertellen je graag hoe je je salon het beste inricht.

Daarnaast zijn er ook automatisering-, software en informatica bedrijven die er onder andere voor zorgen dat jouw administratie up-to-date is en je al je afspraken makkelijk bij de hand hebt. Dit is nog maar een kleine greep uit het deelnemersveld. Bekijk de gehele deelnemers- en merkenlijst via www.hair-xperience.nl.

Look & Learn Theater

In het Look & Learn worden uitgebreide technische demonstraties verzorgd. Onder meer TRINITY haircare laat hier de voorjaarstrend met bijbehorende technieken zien. Tailor’s Grooming gaat in samenwerking met Barber Angels Brotherhood een demonstratie geven.

Business Centres

In de Business Centres staat zoals de naam al zegt de business centraal. Saloneigenaren en managers kunnen hier aanschuiven om zich te laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Van veranderingen op het gebied van personeel tot aan personal branding en social media. Ondernemers krijgen tips en tricks om hun salon toekomstig bestendig te krijgen én te houden.