Gratis aanmelden voor Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon nog mogelijk

Inmiddels kan er gestemd worden op Kapsalons en ZZP Kappers bij de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon. Echter, gratis aanmelden is nog steeds de moeite waard want er kan nog tot en met 5 mei gestemd worden.

Ook vakjury voor kapsalons en ZZP Kappers

Top Hair coƶrdineert de vakjury voor zowel de categorie Kapsalons als ZZP Kappers. De vakjury kiest voor beide categorieƫn

een landelijke winnaar uit de provinciewinnaars. Deze provinciewinnaars zijn afkomstig uit dezelfde stemronde als de gemeentewinnaars.

Waardevolle titels voor Kapsalons en ZZP Kappers
in hun gemeente

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon is inmiddels niet meer weg te denken in de kappersbranche. Natuurlijk is het eervol om provinciewinnaar en zelfs landelijke winnaar te worden maar door de competitie per gemeente en de bijbehorende titels is gratis deelname aan deze verkiezing voor heel veel kapsalons en ZZP Kappers ontzettende relevant.

Award Uitreiking met Maik de Boer tijdens
The Hair X-perience

Op zondag 26 mei 2019 kunnen de gemeentewinnaars tijdens The Hair X-perience hun award in ontvangst nemen en op de foto met Maik de Boer. Daarna worden de provinciewinnaars en de landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd.

Maik de Boer reikt ook nog 2 awards uit voor de Kapsalons en of ZZP Kappers die de meest creatieve campagne hebben gevoerd om stemmen te werven.

Organisatie & partners

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon wordt mogelijk gemaakt door de partners The Hair X-perience, Kapperskorting.com en Top Hair. De uitvoering is in handen van verkiezingsspecialist Vote Company dat voornamelijk verkiezingen in opdracht realiseert. Voorbeelden daar van zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en de MBK Innovatie Top 100 Publieksprijs.