JA, ik wil..

Wij houden van bruiloften! Dat is wel duidelijk toch? Je kan het zo gek niet bedenken, als het met je bruiloft te maken heeft, is er veel, heel veel mogelijk.

Wanneer wordt DE vraag gevraagd? En hoe wordt deze aan je gevraagd? Dit moet natuurlijk wel superromantisch en liefst origineel zijn. Dan heb je natuurlijk een verlovingsfeestje, save the date kaartjes, een vrijgezellenfeest èn, niet geheel onbelangrijk, de dag zelf. Een belangrijk onderdeel van de trouwdag is natuurlijk het bruidskapsel. Er ligt verder geen druk op de haarstylist die deze dag het kapsel gaat verzorgen, maar het is wel de belangrijkste dag van haar leven.

Om het allemaal makkelijker te maken, is het gebruik van social media zoals Pinterest ideaal voor het uitzoeken van alles wat met een bruiloft te maken heeft. Diy bruiloftstaarten of versieringen maken en het perfecte kapsel plus bijpassende make-up. Zelf heb ik ook het nodige aantal bruidjes al een prachtige look mogen geven en nog steeds verzorg ik vaak bruidskapsel inclusief make-up. Het is waanzinnig leuk om onderdeel te mogen zijn van HUN bijzondere moment.

"Zelf ben ik inmiddels al 5 jaar getrouwd, maar ik wist niet dat er zoveel mogelijk was voor het organiseren van een bruiloft. Zelfs de tafel waaraan we gingen dineren was van de kandelaars met olijfkleurige kaarsen op vogelklauwen tot de bloemen en glazen helemaal op kleur gestyled en het ringendoosje was gegraveerd met de letters van hun beiden namen."

Afgelopen jaar mocht ik het kapsel van mijn eigen zusje verzorgen op haar speciale dag. Ook hier werd niets aan het toeval overgelaten. Van de aanloop naar de dag tot op de dag zelf was alles gedrenkt in Pinterestwaardige beelden.

Ze was gevraagd op een idyllische vakantiebestemming, de jurk hadden we uitgezocht in een fantastische boutique met allemaal pinterestjurken en bijbehorende accessoires.

Salon du Trezo

Jessica Kleeven

www.salondutrezo.nl

www.facebook.com/salondutrezo/