TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 2019

Hét topevenement voor de internationale kappersbranche. Op 30 en 31 maart 2019 wordt het podium weer vrijgeven voor een hoogwaardig kappersevenement van een buitencategorie.

Het programma in de hallen 4, 5 en 6 biedt tijdens twee compacte dagen extravagante shows, adembenemende ensceneringen en exclusieve kennisoverdracht voor de business van internationale grootheden uit de branche. Bij TOP HAIR tonen de sterren van de scene hun actuele collecties en trends en laten zich bij de nieuwste technieken over de schouders meekijken. De bezoekers kunnen uit een stevig gevuld programma met meer dan 180 evenementen kiezen, de line-up van de shows, de workshops, de Schnittfabrik, het congres en de Barbers’ Corner is van een uitzonderlijke klasse en op dit niveau uniek.

Showspektakel met internationale sterkappers

Op het grote showpodium in hal 6 zullen internationale sterkappers met hun teams spectaculaire shows presenteren. De uitbundige ensceneringen op de grote catwalk behoren tot de programmahoogtepunten van TOP HAIR Düsseldorf. De opwindende mix van glamour, creativiteit en inspiratie start op zaterdag vanaf 13.00 uur met Patrick Cameron, de legende op het gebied van opgestoken haar. Bovendien tonen op de eerste dag teams van New Flag, American Crew All Stars met de ‘25 Years Grooming Mens Grooming Shows’, CHI E MOTION gepresenteerd door Farouk & Gieseke en ‘Decades - 100 jaar keuze - een tijdreis’ hun kunnen.

Om 18.00 uur presenteert Schwarzkopf Professional x-presion met Richard Ashforth en Said Rubaii, voordat rond 20.15 uur het hoogtepunt van de avond stijgt - L’Oréal presenteert ‘Frenchness - stijl en elegance’ met de haute coiffure Française Laetitia Guenaou. Aansluitend volgt de legendarische TOP HAIR-party. De band ‘Goodfellas’ staat garant voor eersteklas live-muziek met een bonte mengeling van pop, rock, dance, R&B en klassiek.

Wolf Davids: "Een goed gevoel voor een goedeprijs" - zo wordt een salon rendabel.

Workshops & schnittfarbrik: knowhow,kennis en inspiratie

Op vier workshoppodia is er een op de praktijk georiënteerd programma, dat belangrijke knowhow en technieken voor cut, colour een styling voor de dagelijkse werkzaamheden biedt. Concreet en voor iedereen eenvoudig te vertalen naar het eigen werk, tonen de teams in de hallen 4 en 5 hun interpretaties van de actuele trends en geven uitleg over kapsels en kleurtechnieken.

Er zijn presentaties van onder meer Artégo, Barber Angels, Brormann, Davines, Dyson, FPE, Glynt, Goldwell, Icono, Jentschura, Karg, Kemon, KIS, kms, L´ANZA., L´Oréal, Meininghaus, Mike Karg + Russel Cordeiro, Moroccanoil, Nevitaly, New Flag, Newsha, Paul Mitchell, Pivot Point, Redken, Seamless1. Germany, Selective Professional, Shore, tomco en Wella.

De Schnittfabrik in hal 4 biedt een veelzijdig aanbod waar bezoekers aan deel kunnen nemen, van kunnen leren en interactief mee aan de slag kunnen gaan. Hier heeft iedereen de mogelijkheid om zelf de schaar en kam ter hand te nemen en met de experts in gesprek te gaan.

Dit jaar laten Dana Witmann, Tondeo Barber’s Toolbar by Pascal Jahn, Paul Mitchell, Mizutani: Daniel Golz, Dry Cutting by Mike Karg & Team, “The Carecut” Mike Kaiser für Jaguar/TCC, Tondeo Schnittgefühl by Robin Huth, Andis every style every groom by Pascal & Shesher en Wahl: Creative Clipper Cutzich zich door bezoekers op de vingers kijken.

Eén entreekaart voor alles

TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf is op zaterdag 30 maart 2019 van 12.00 tot 20.00 uur (entree tot 19.00 uur, aansluitend openingsshow en party) en op zondag 31 maart 2019 van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Voor vakbezoekers geldt: alles zien voor één prijs. Met een geldig beursticket zijn alle programmaonderdelen inclusief. Een online aangeschafte dagkaart kost 78 euro, een doorlopende kaart voor de gehele beurslooptijd 118 euro (resp. 83 en 122 euro aan de kassa op het beursterrein).

Met een entreekaart kunnen vakbezoekers zowel de beurs als ook talloze shows, workshops, de Schnittfabrik en het congres bezoeken. Bovendien kan met een ticket op zaterdag en zondag BEAUTY DÜSSELDORF en de make-up artist design show worden bezocht.

Meer informatie over TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf krijgen bezoekers via de hotline +49 211-4560-7651 of op het internet op www.top-hair-international.de en www.facebook.com/TOPHAIRDieMesse.